We hebben genoten van deze bijzondere reis. Aan wie het maar horen wil vertellen we hoe mooi Oeganda is en hoe goed het ons is bevallen om met RunguTours te reizen.

Hendrik Jan & Lucienne

In augustus 2013 hebben we drie weken met Rungu Tours door Oeganda gereisd, een onvergetelijke ervaring. Rob en Gordon hebben onze reis op maat prima voorbereid en aan Moses hadden we een geweldige reisgids en chauffeur!!! We kijken terug op een fantastische reis met bijzondere ervaringen en vele hoogtepunten. Daarom bevelen wij Rungu Tours van harte aan als organisatie voor reizen door Oeganda!

Malou, Anne Mia, Karin & Folke

In juli 2013 hebben we een geweldige tour gedaan met Rungu Tours door het prachtige Oeganda. Samen met Rob en Gordon hebben we een op maat gemaakt programma opgesteld waarbij we in drie weken een groot deel van dit geweldige land hebben gezien. We hebben enorm genoten van het land, de ongelofelijk sociale en aardige mensen en natuurlijk de waanzinnige wildlife. Wij willen daarom ook Rungu Tours bedanken voor het mogelijk maken van onze op maat gemaakt reis en vooral ook Gordon Mawanda die ons drie unieke weken Oeganda heeft bezorgd! Rungu Tours is een absolute aanrader als je samen met de Nederlandse & lokale experts je eigen privéreis wilt samenstellen tegen een perfecte prijs- kwaliteit verhouding.

Milou Bouman en Matthie Damen

Wij zijn in juli/augustus 2012 met Rungu Tours naar Oeganda geweest. Rungu Tours had voor ons een op maat gemaakte reis voor 21 dagen samengesteld, waarin al onze wensen waren verwerkt. Mede dankzij onze uitstekende gids Gordon, hebben wij een prachtige vakantie gehad. Oeganda is echt een aanrader voor wie het echte Afrika wilt ontdekken, onze Gorilla tracking was erg bijzonder. Rungu Tours is uiterst professioneel, vakbekwaam en daarnaast een enthousiaste reisorganisatie. Nogmaals bedankt en veel succes met jullie onderneming!

Sander & Lauranne

In oktober van 2012 heeft Rungu Tours ons van Kampala naar Bwindi (gorilla tracking), Lake Bunyonyi en weer terug gebracht. Het was een schitterende tour, mede dankzij Gordon, die een uitstekende chauffeur en een goede gids is. De communicatie met Gordon en de Nederlandse contactpersoon (Rob) verliep vlekkeloos. Wij raden iedereen aan om met Rungu Tours te reizen. Heren, veel succes met de onderneming!

Wouter & Hanneke

Onze drie weken in Oeganda waren geweldig. Een fantastisch land met mooie natuur en geweldigen mensen. Wij hadden aan Gordon echt een zeer goede gids, erg bekwaam en een fijne vent. Verder hebben wij een zeer goed gevoel overgehouden aan onze reis met Rungu tours. De betrokkenheid van Rungu Tours met de klant is zeer bijzonder. Wij kunnen een ieder een privéreis met Rungu Tours zeer aanbevelen.

John & Yvonne

Rungu Tours Logo

Klik op onderstaande afbeelding en stel je eigen reis samen

Op reis met rungu tours koffer klein donkerder


Met het onderstaande formulier kun je zelf bepalen wat je wel of niet belangrijk vindt tijdens een trip naar Oeganda. Aan de hand van de gekozen opties stellen wij dan de mooiste maatwerk reis samen bieden jullie daar de beste begeleiding en prijs bij.

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.6

Stel je eigen reis samen plaatje 5
Met het onderstaande formulier kun je zelf bepalen wat je wel of niet belangrijk vindt tijdens een trip naar Oeganda. Aan de hand van de gekozen opties stellen wij dan de mooiste maatwerk reis samen en bieden jullie daar de be
ste begeleiding en prijs bij.

*Vereiste informatie.

Persoonlijke (groeps) informatie

Voordat je dit formulier verder invult en je wensen en voorkeuren aangeeft m.b.t. een mooie reis naar Oeganda zouden we graag wat meer informatie over jou en je reisgezelschap ontvangen.

Voor- en achternaam *
E-mail adres *
(Mobiel) telefoonnummer *
Met hoeveel mensen wil je deze reis gaan maken?
Korte beschrijving reisgezelschap (geslacht, leeftijd meereizende kinderen etc.)
Hoe lang mag de reis duren?
Wanneer wil je op reis? (als je nog geen vaste data hebt, graag aanduiding van periode)
Welk niveau van luxe wil je: budget, middenklasse, luxe of een combinatie van luxe en middenklasse of budget en middenklasse?


Wat zou je graag willen doen?

Dit vind ik/vinden wij belangrijk:
Mis je iets in deze lijst, vult dat dan a.u.b. hier in
Wil je nog iets toevoegen, dan kan dat hier

Lake Bunyonyi, in het zuidwesten van het land, het diepste meer van Oeganda

Ontdek via onze complete rondreis door Oeganda alle verschillende ...

Primaten of mensapen in Oeganda

Primaten is een ander woord voor mensapen (Engels: primates of apes). Dat zijn aapachtigen die meer dan 90% van ...

Voorbeeldreis Kampala en omgeving


Ervaar de speciale community community projects, even buiten Kampala en draag zelf bij door de lokale mensen te ...

“True African Wilderness”, zo luidt de slogan van het park en dat klopt. Het afgelegen Kidepo Valley is een van de meest authentieke parken van ...

Verken Oeganda al wandelend actief in de voetsporen van haar ontdekkers, Baker, Stanley & Speke

“Uganda, the pearl of Africa. It is the land ...

Predator populations are rapidly declining. We are working hard to save them

...aldus Dr. Ludwig Siefert (Makerere University, Kampala & ...

Voorbeeldreis: Complete rondreis Oeganda
Voorbeeldreis: Complete rondreis Oeganda
Voorbeeldreis: De primaten (mensapen) ontdekken..
Voorbeeldreis: De primaten (mensapen) ontdekken..
Voorbeeldreis: Kampala & omgeving: cultuur & fair trade
Voorbeeldreis: Kampala & omgeving: cultuur & fair ...
Voorbeeldreis: Kidepo Valley
Voorbeeldreis: Kidepo Valley
Voorbeeldreis: Wandelavontuur - bergwandelen en ontdekken
Voorbeeldreis: Wandelavontuur - bergwandelen en ...
Voorbeeldreis: Wildlife Research
Voorbeeldreis: Wildlife Research