Rungu Tours Logo

Beleid trips

Rungu Tours biedt geen standaard reizen aan.

Al onze reizen zijn op maat gemaakt, in overeenstemming met de wensen van onze klanten. Het is mogelijk om alleen te reizen of met twee personen en een gids, of in een groep tot 8 personen en een aantal groepen. Naarmate er meer mensen in een auto zitten, is de prijs voordeliger. Wij stellen zelf geen groepen samen. Maar als u zèlf met een groep vrienden of familieleden komt, bent u uiteraard van harte welkom.

Onder het kopje Tours >> Voorbeeldreizen hebben we slechts een paar voorbeelden geselecteerd die een indruk geven van onze mogelijkheden. Vele combinaties van reizen en bestemmingen zijn mogelijk, zelfs naar naburige landen.

Voor wie een reis boekt, regelen wij de reserveringen voor de overnachtingen en maaltijden. Op die manier is er zekerheid over verblijf en voeding. De reizen worden gemaakt in comfortabele, aangepaste minibusjes of landcruisers. Bij grotere groepen maken we gebruik van de zogenaamde coaster bus.

Omdat de trips zo persoonlijk en op maat zijn, hanteert Rungu Tours geen vaste prijzen. Per reis zoeken we naar de beste mogelijkheden. Alle prijzen die we hanteren zijn in principe inclusief logies, maaltijden (drankjes niet inbegrepen), benzine en toegangskaarten voor de parken. FB betekent full board, dat wil zeggen dat bij de prijs zijn overnachting en drie maaltijden p.p. inbegrepen.

Rungu Tours Reizen door OegandaNiet gepland

Sommige mensen geven de voorkeur aan een niet van tevoren geplande reis.
Zij hebben een globaal idee van wat zij graag willen zien en doen en maken een plan met de RunguTours gids.
Dit kan op aanvraag.