Rungu Tours Logo

Uit het gastenboek

 

Specialist lion tracking was excellent addition. Food was surprisingly excellent throughout. Early morning nature walk on last day was excellent.

Laura T. & Family, Sept. 2016

 

Aangeraakt door een gorilla

Bij de gorilla's had ik de ervaring van mijn leven. Onze tijd zat erop, de ranger maande de groep bezoekers om te vertrekken. Hij had gezien hoezeer ik geraakt was en nam mij kort terzijde: "we wachten op je bij het pad", zei hij en liet me een paar minuten alleen met deze imposante dieren.  De dieren leken verrast. Dit gebeurt anders nooit; het is ook tegen de regels. Een van de gorilla's kwam behoedzaam op mij af en raakte me héél voorzichtig aan. Een onbeschrijfelijke ontroering overviel me, de tranen stonden in mijn ogen.

Marianne R., KLM, april 2015

Hi Gordon,

We just want to tell you that we really enjoyed our stay in Uganda. We keep on talking about it every day.
We want to thank you for the good service we received from your office. We will certainly recommend RunguTours, if anybody wants to come to Uganda.
Our special thanks go to Hassan who is a really good driver and responsible for the job he does. Please pass him the information. We would appreciate it.

Ilse and Family from Belgium, februari, 2015.

We hebben genoten

We hebben genoten van deze bijzondere reis. Aan wie het maar horen wil vertellen we hoe mooi Oeganda is en hoe goed het ons is bevallen om met RunguTours te reizen.

Hendrik Jan & Lucienne

Een onvergetelijke ervaring

In augustus 2013 hebben we drie weken met Rungu Tours door Oeganda gereisd, een onvergetelijke ervaring. Rob en Gordon hebben onze reis op maat prima voorbereid en aan Moses hadden we een geweldige reisgids en chauffeur!!! We kijken terug op een fantastische reis met bijzondere ervaringen en vele hoogtepunten. Daarom bevelen wij Rungu Tours van harte aan als organisatie voor reizen door Oeganda!!!

Malou, Anne Mia, Karin & Folke

Een geweldige tour

In juli 2013 hebben we een geweldige tour gedaan met Rungu Tours door het prachtige Oeganda. Samen met Rob en Gordon hebben we een op maat gemaakt programma opgesteld waarbij we in drie weken een groot deel van dit geweldige land hebben gezien. We hebben enorm genoten van het land, de ongelofelijk sociale en aardige mensen en natuurlijk de waanzinnige wildlife. Wij willen daarom ook Rungu Tours bedanken voor het mogelijk maken van onze op maat gemaakt reis en vooral ook Gordon Mawanda die ons drie unieke weken Oeganda heeft bezorgd! Rungu Tours is een absolute aanrader als je samen met de Nederlandse & lokale experts je eigen privéreis wilt samenstellen tegen een perfecte prijs- kwaliteit verhouding. Bedankt en met vriendelijke groet, Milou Bouman en Matthie Damen

Milou Bouman en Matthie Damen

Oeganda is echt een aanrader

Wij zijn in juli/augustus 2012 met Rungu Tours naar Oeganda geweest. Rungu Tours had voor ons een op maat gemaakte reis voor 21 dagen samengesteld, waarin al onze wensen waren verwerkt. Mede dankzij onze uitstekende gids Gordon, hebben wij een prachtige vakantie gehad. Oeganda is echt een aanrader voor wie het echte Afrika wilt ontdekken, onze Gorilla tracking was erg bijzonder. Rungu Tours is uiterst professioneel, vakbekwaam en daarnaast een enthousiaste reisorganisatie. Nogmaals bedankt en veel succes met jullie onderneming!

Sander & Lauranne

Het was een schitterende tour

In oktober van 2012 heeft Rungu Tours ons van Kampala naar Bwindi (gorilla tracking), Lake Bunyonyi en weer terug gebracht. Het was een schitterende tour, mede dankzij Gordon, die een uitstekende chauffeur en een goede gids is. De communicatie met Gordon en de Nederlandse contactpersoon (Rob) verliep vlekkeloos. Wij raden iedereen aan om met Rungu Tours te reizen. Heren, veel succes met de onderneming!

Wouter & Hanneke

Onze drie weken in Oeganda waren geweldig

Onze drie weken in Oeganda waren geweldig. Een fantastisch land met mooie natuur en geweldigen mensen. Wij hadden aan Gordon echt een zeer goede gids, erg bekwaam en een fijne vent. Verder hebben wij een zeer goed gevoel overgehouden aan onze reis met Rungu tours. De betrokkenheid van Rungu Tours met de klant is zeer bijzonder. Wij kunnen een ieder een privéreis met Rungu Tours zeer aanbevelen.

John & Yvonne